Вы не зашли.
Чи хтось уже купував український брендовий одяг останнім часом і може поділитися враженнями? Дивлюся на різні локальні марки, але трохи гублюся серед варіантів: одні більше про базу, інші — про трендові речі, ще хтось робить ставку на еко-тканини. Хотілося б зрозуміти, де реально поєднуються якість, адекватна ціна і нормальний сервіс, бо не хочеться витрачати гроші на розчарування.
Неактивен
Особисто для себе відкрив кілька українських брендів, які приємно здивували не лише дизайном, а й підходом до пошиття. Брав сорочку і худі — тканина щільна, шви акуратні, після прання нічого не перекосилося. Найбільше сподобалося, що речі виглядають стримано, але не нудно, тобто можна носити і на роботу, і у вільний час. Ще плюс — швидка доставка і нормальна комунікація, без ігнору, як це інколи буває.
Неактивен
З власного досвіду скажу, що варто звертати увагу не тільки на зовнішній вигляд, а й на концепцію бренду. Мені зайшли ті, хто пропонує універсальні речі, які легко комбінуються між собою. Купила жакет і штани від одного українського виробника — тепер ношу їх і разом, і окремо, додаючи різні аксесуари. Виходить більше варіантів образів без зайвих витрат, і гардероб виглядає цілісніше.
Неактивен
Якщо говорити про більш продуманий підхід, то я останнім часом звернула увагу на Naviale https://naviale.ua/ , бо там цікаво поєднують стиль і практичність. Речі виглядають сучасно, але без надмірного декору, завдяки чому легко вписуються в повсякденні образи. Особливо сподобалося, що вони пропонують український брендовий одяг з орієнтацією на капсульний підхід до створення гардеробу, коли не потрібно купувати десятки позицій, щоб виглядати різноманітно. Кілька базових елементів можна комбінувати між собою, додаючи акценти під настрій чи подію. У мене вже є їхній костюм і сукня, і обидві речі носяться регулярно, не втрачаючи вигляду після прання. Відчувається, що продумана не тільки естетика, а й зручність у щоденному житті, що для мене стало вирішальним фактором.
Неактивен