Вы не зашли.
Добрий день! Намагаюся розібратися, як обрати надійного забудовника в Києві. Страшно, що можна натрапити на проблемну компанію, яка не дотримується термінів або економить на матеріалах. Хтось міг би підказати, на які документи та гарантії точно варто дивитися, щоб бути спокійним після підписання договору? Я реально налаштована знайти квартиру без сюрпризів, тому будь-які поради дуже допоможуть.
Неактивен
Я не з тих, хто швидко приймає рішення щодо нерухомості, тому переглянула десятки варіантів перед покупкою. Але коли дізналася про проєкти Ковальської, все стало на свої місця. Їхній підхід до будівництва і якість виконання одразу викликали довіру. Особливо мене зацікавила Русанівська Гавань https://build.kovalska.com/projects/rusanivska-gavan адже це місце поєднує комфорт міста і близькість до води. Тут відчувається простір і легкість, що для мене дуже важливо. Інфраструктура також на високому рівні, все поруч і зручно. Дуже радує, що забудовник не економить на деталях. Я впевнена, що зробила правильний вибір.
Неактивен