Вы не зашли.
Дівчата, підкажіть, будь ласка, яку праску краще обрати, щоб не псувала речі? Вже кілька разів стикалась з тим, що футболки або джинси після прасування виглядають гірше, ніж були. Хочеться знайти варіант, який буде більш делікатний до тканин.
Неактивен
Ой, це дуже знайома ситуація! Я теж колись “підсмажила” пару улюблених речей. Потім зрозуміла, що справа не тільки в прасці, а й у режимах. Краще брати модель з хорошим регулюванням температури і парою — тоді тканина не перегрівається і легше розгладжується.
Неактивен
Дякую, це корисно. Я якраз не звертала уваги на кількість режимів і пару. Скажи, будь ласка, а чи важливе покриття підошви? Бо бачила різні варіанти, але не розумію, чи є між ними суттєва різниця у використанні.
Неактивен
Так, покриття дуже впливає! Краще обирати праску у Дніпрі https://maudau.com.ua/dnipro/category/prasky з керамічною або антипригарною підошвою — вона м’яко ковзає по тканині і не залишає слідів. Ще важливо, щоб була функція подачі пари і вертикального відпарювання — це рятує делікатні речі. Зараз є багато моделей з продуманими режимами для різних тканин, де не потрібно вгадувати температуру. Якщо дивитися уважно, можна знайти праску, яка сама підтримує оптимальний рівень нагріву і не перегрівається. Я ще звертаю увагу на потужність і зручність у руці, бо це теж впливає на процес. У підсумку, якщо обрати якісну модель з нормальними функціями, прасування стає значно простішим і безпечнішим для одягу.
Неактивен