Вы не зашли.
Поясніть мені, будь ласка, нащо взагалі вкладатися в сео, якщо можна просто запустити рекламу в гуглі? Платиш гроші — отримуєш клієнтів одразу. А це просування треба чекати місяцями, та ще й не факт, що воно вистрілить. Чи я щось не розумію в цій темі?
Неактивен
Як тільки гроші на балансі закінчилися — ваш сайт зникає з очей. А сео — це робота на перспективу. Ви один раз інвестуєте в якість сайту і контент, а потім отримуєте безкоштовних відвідувачів роками. Я замовляв послуги SEO від PromixSEO для свого проекту, і зараз у мене основний трафік йде саме з органіки. Це набагато вигідніше в довгостроковій перспективі. Крім того, люди часто більше довіряють сайтам, які знаходяться в природній видачі, а не в рекламному блоці. Реклама — це як оренда квартири, а сео — це побудова власного будинку.
Неактивен
Розумію твоє запитання — на старті здається, що платна реклама у Google (PPC/Google Ads) “виграє” у SEO, бо клієнти приходять одразу. Але насправді це два різних інструменти, і у них різні цілі, плюси та мінуси.
Неактивен
Частково ви праві, але не все так просто. SEO-просування сайтів в Google залежно від обраної стратегії дійсно дає не швидкий результат. Але це навіть добре. Замовивши SEO-посилання можна вирішити багато задач. І працювати вони будуть довго. В ідеалі я б обирав різні методи для отримання як швидких, так і довгострокових результатів.
Неактивен