Вы не зашли.
Думаю пройти базове обстеження організму, але трохи гублюся у виборі. Чи достатньо загального аналізу крові та сечі, чи краще одразу зробити розширений пакет досліджень? Хотілося б зрозуміти, які показники дійсно допомагають оцінити стан організму і вчасно помітити можливі проблеми.
Неактивен
Для базової перевірки здоров’я зазвичай починають із загального аналізу крові та сечі. Вони показують багато важливих показників і допомагають зрозуміти загальний стан організму. Якщо лікар бачить відхилення, тоді вже можуть рекомендувати додаткові дослідження.
Неактивен
Я робив профілактичне обстеження і мені порадили здати загальний аналіз крові, глюкозу, феритин і кілька показників печінки. Це дало досить повну картину. Краще обирати базовий набір аналізів, а далі вже за рекомендацією лікаря розширювати перевірку.
Неактивен
Я часто стараюсь не відкладати важливі обстеження і робив аналізи в різних лабораторіях, але останні кілька разів обирав саме Invivo https://invivo.ua/ як мережеву лабораторію з широким спектром досліджень.
Мені подобається, що тут можна здати не лише базові аналізи крові та сечі, а й розширені панелі, перевірити гормони чи маркери запалення, все з використанням сучасної техніки і автоматичного обладнання. Завжди намагаюсь попередньо дізнатись, як правильно підготуватись до конкретного аналізу, бо це реально впливає на точність.
Неактивен