Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 10/03/2026 20:50:32

Зернові сівалки

Привіт! Потрібно оновити сівалку для зернових на своєму господарстві, поля досить великі, хочу щоб насіння висівалося рівномірно і не було пропусків. Розглядаю варіанти з різними типами дозаторів і шириною захвату. Хто має досвід покупки через інтернет і чи реально знайти надійну модель без переплат?

Неактивен

#2 10/03/2026 23:04:27

xkristinax
Member

Re: Зернові сівалки

tigrova.verunya :

Привіт! Потрібно оновити сівалку для зернових на своєму господарстві, поля досить великі, хочу щоб насіння висівалося рівномірно і не було пропусків. Розглядаю варіанти з різними типами дозаторів і шириною захвату. Хто має досвід покупки через інтернет і чи реально знайти надійну модель без переплат?

Я теж довго шукала підходящу сівалку для зернових і врешті замовила через інтернет-магазин Гідролідер. Тут https://hydrolider.com.ua/ua/g114398908 … ye-seyalki реально допомогли підібрати модель під мій трактор і площу полів, врахували тип насіння і потрібну точність посіву. Консультанти пояснили всі нюанси по дозаторах і регулюванню глибини, доставка була швидкою, сівалка прийшла в ідеальному стані і працює просто супер — рівномірно сіє, мінімум втрат насіння, налаштування прості. Для мене це виявився зручний і безпечний спосіб купити техніку, тепер робота на полі йде значно швидше і ефективніше.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений