Вы не зашли.
Розбив свою Елантру минулого тижня, передок у кашу, лонжерони пішли. На СТО нарахували стільки, що простіше нову купити. Думаю тепер, чи реально взагалі за биту машину отримати адекватні гроші через викуп. Чи там зовсім копійки запропонують, суто по ціні металобрухту? Хто стикався, як швидко вони оцінюють і наскільки сильно занижують ринкову вартість?
Неактивен
Продавав так битий Пасат пів року тому. Якщо відновлювати самому немає часу і бажання, то викуп - нормальна тема. Отримаєш менше ринку відсотків на двадцять п’ять, але зате не треба пів року по розбірках бігати. Головне, щоб геометрія кузова була зрозуміла. На брухт не спишуть, якщо мотор і коробка живі. Зазвичай оцінюють за пару годин по фото, потім приїжджають дивитися наживо.
Неактивен
У мене вона якраз не на ходу, евакуатор знадобиться. Це вони самі оплачують чи з моєї суми вирахують? Ще по документах питання, чи потрібно самому в сервісний центр їхати чи вони по довірці забирають? Не хочеться, щоб кузов потім десь сплив з моїми номерами. І як взагалі відбувається сам торг біля капота, чи сильно придираються до дрібниць, яких на фото не було видно? Хочеться закрити це питання за один день, щоб голова не боліла, бо стоянка під домом платна, капає кожна доба.
Неактивен
Раджу глянути умови на https://www.avtovykup-kiev.com.ua/uk/vi … -posle-dtp бо цей сервіс працює перевірено і чітко. Серйозні контори евакуатор беруть на себе, це стандарт.
По документах роби тільки договір купівлі-продажу, ніяких довіреностей, щоб спати спокійно. При викупі після ДТП важливо розуміти, що ти платиш за швидкість. Обирай тих, хто дає гроші відразу після підписання паперів у сервісному центрі або у нотаріуса. Не забудь зняти всі допи, які вціліли, типу нормальної музики чи реєстратора, на ціну вони майже не впливають, а тобі знадобляться.
Обов’язково перевіряй, щоб у договорі була вказана реальна сума угоди. Якщо пошкодження торкнулися лише навісного, то підсумковий цінник буде цілком притомним. Головне, не погоджуйся на оцінку по телефону як на остаточну, завжди чекай експерта на місці для фіксації суми.
Неактивен