Вы не зашли.
Доброго дня! Потрібно встановити пам’ятник для дідуся, який служив у війську, і хочу, щоб він виглядав гідно, але не занадто масивно. Хтось вже замовляв військові пам’ятники у Львові? Чи реально знайти майстрів, які враховують розмір ділянки та побажання родини, а не просто продають готові варіанти?
Неактивен
tigrova.verunya :
Доброго дня! Потрібно встановити пам’ятник для дідуся, який служив у війську, і хочу, щоб він виглядав гідно, але не занадто масивно. Хтось вже замовляв військові пам’ятники у Львові? Чи реально знайти майстрів, які враховують розмір ділянки та побажання родини, а не просто продають готові варіанти?
Минулого року я шукала достойне оформлення для пам’ятника свого батька і звернулася до Постамент, де пропонують військові пам’ятники Львів. Там одразу поцікавилися ділянкою, обговорили розмір, форму та стиль написів, показали кілька прикладів готових робіт і допомогли підібрати варіант, який виглядав стримано і водночас гідно. В результаті пам’ятник встановили акуратно, усе відповідало ескізу, і він гармонійно вписався в простір, залишивши приємне відчуття професійності та уваги до деталей.
Неактивен