Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 19/02/2026 21:24:31

Мошка
Member

Потрібна туш, яка тримається весь день і не осипається

Дівчата, порадьте туш для вій, яка нормально тримається протягом дня. Без грудочок і щоб не сипалась під очі. Користуюсь щодня, тому важливо, щоб вигляд був акуратний, без надмірного об’єму.

Неактивен

#2 19/02/2026 21:26:19

Kisa
Member

Re: Потрібна туш, яка тримається весь день і не осипається

Ой, це болюча тема! Я стільки перепробувала. Мені зайшли ті, що з ефектом подовження і з тонкою щіточкою. Вони не злипають вії й виглядають більш природно. І обов’язково дивись, щоб не була занадто рідка.

Неактивен

#3 19/02/2026 21:26:33

Мошка
Member

Дякую, якраз вагаюсь між подовжуючою і об’ємною. Не хочу занадто драматичного ефекту, але й щоб погляд був виразний. Скажи, ти береш водостійку чи звичайну? Бо іноді буває, що до вечора трохи темні кола з’являються. І ще цікавить, чи є різниця між бюджетними та дорожчими варіантами у щоденному використанні? Хочеться знайти щось оптимальне по ціні й якості.

Неактивен

#4 19/02/2026 21:27:45

Kisa
Member

Зараз вибір великий, тому можна підібрати туш для вій у Дніпрі https://maudau.com.ua/dnipro/category/tush-dlia-vii  під будь-які потреби. Є варіанти з ефектом об’єму, подовження або підкручування, з класичною чи силіконовою щіточкою. Якщо важливо, щоб не осипалась, раджу звертати увагу на формулу та обіцяний ефект стійкості. Для щоденного макіяжу багато хто обирає неводостійкі варіанти — вони легше змиваються і менше травмують вії. Також є гіпоалергенні формули для чутливих очей. За ціною теж можна варіювати: серед доступних брендів є достойні туші, які не поступаються більш дорогим. Головне — правильно підібрати щіточку під свою форму вій і не наносити занадто багато шарів, тоді вигляд буде акуратний і без грудочок.

https://image.maudau.com.ua/webp/size/md/products/19/d3/0f/19d30f46-cbeb-4d9c-bbd3-c8255447880c.jpg

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений