Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 Вчера 15:16:20

Мошка
Member

Що краще взяти у Дніпрі до чаю?

Йду в гості і думаю, що краще взяти з собою до чаю. Не хочеться банально, але й щось дуже складне теж не планую. Можливо, є універсальні варіанти, які майже всім подобаються?

Неактивен

#2 Вчера 15:17:53

Kisa
Member

Re: Що краще взяти у Дніпрі до чаю?

Ой, я завжди беру щось солоденьке smile Макарони, маленькі тістечка або асорті — виглядає красиво і не треба різати. Ще люблю брати щось порційне, щоб кожен міг вибрати, що йому до смаку.

Неактивен

#3 Вчера 15:18:07

Мошка
Member

Дякую, ідея з порційними солодощами мені подобається, бо це справді зручно. Я просто переживаю, щоб десерт не був надто солодким або важким, адже не знаю вподобань господарів. Скажи, будь ласка, чи краще брати класичні смаки, типу шоколад чи ваніль, чи зараз більш універсальні якісь легкі мусові варіанти? І ще думаю про зовнішній вигляд — чи важливо, щоб упаковка була святкова, чи це вже зайве?

Неактивен

#4 Вчера 15:19:26

Kisa
Member

Часто беру тістечка у Дніпрі https://maudau.com.ua/dnipro/category/tistechka  , коли йду в гості. Зараз багато варіантів саме порційних десертів — еклери, мусові тістечка, бісквітні міні-десерти, кошики з кремом. Я зазвичай обираю асорті, щоб були і класичні смаки (шоколад, карамель, ваніль), і щось легше, наприклад ягідні або йогуртові — тоді кожен знаходить свій варіант. Зручно, що є різні формати упаковок: невеликі коробки на кілька штук або більші набори, які гарно виглядають без додаткового оформлення. Якщо переживаєш за солодкість — звертай увагу на мусові або фруктові десерти, вони зазвичай менш “важкі”. Я ще дивлюсь на розмір порції — маленькі тістечка зручніші, бо їх легко поділити і вони виглядають акуратно на столі.

https://image.maudau.com.ua/webp/size/md/products/20/cf/68/20cf682e8d83ad8af84d876056059756.png

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений