Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 Вчера 22:19:56

Mariia
Member

Smakovski допомагає тримати форму

Привіт! Хочу розповісти, як доставка здорового харчування Smakovski допомагає мені підтримувати форму після тренувань.

Я активно займаюся спортом, ходжу в тренажерний зал 4-5 разів на тиждень. Тренер давно казав, що без правильного харчування прогрес буде повільним, але готувати окремі страви з потрібним балансом білків, жирів і вуглеводів у мене не було ні часу, ні бажання. Постійно зривалася на фастфуд або напівфабрикати, і результати в залі були не такими, як хотілося.

Знайома порадила спробувати Smakovski в Івано-Франківську. Зайшла на сайт https://smakovski.com.ua/ побачила, що можна замовити раціони з різною калорійністю. Звернула увагу, що це проєкт відомої кейтерингової компанії Servizio, яка працює з 2013 року, тому в якості не сумнівалася.

Скористалася калькулятором калорій на сайті, ввела свої дані – вік, вагу, зріст, рівень активності. Калькулятор розрахував, що для підтримки форми мені потрібно 2000 ккал на день. Обрала саме такий раціон і замовила на 20 днів – вийшло всього 229 грн/день.

Доставка працює бездоганно: щодня вранці привозять свіжі страви. Меню дуже різноманітне, і що важливо – ідеально збалансоване. Телячі медальйони, філе скумбрії, локшина удон, курячий рулет, сирники, скрамбл – усе дуже смачне і ситне. Після тренувань я наїдаюся і почуваюся чудово.

За три місяці на раціонах Smakovski я помітила, що м'язи стали більш рельєфними, з'явилося більше енергії, тренування стали продуктивнішими. І головне – мені не треба думати, що приготувати, рахувати калорії чи бігати магазинами.

Дуже дякую команді Smakovski за смачні та корисні страви! Рекомендую доставку здорового харчування в Івано-Франківську від Smakovski всім, хто займається спортом або просто хоче правильно харчуватися без зайвого клопоту.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений