Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 Вчера 19:21:28

mejaja6054
New member

Ми з дружиною вже вісім місяців

Ми з дружиною вже вісім місяців чекаємо на рішення по Карті побиту в Познані, але справа стоїть на місці. Чи можете ви допомогти написати офіційне звернення (поняття на бездіяльність), щоб пришвидшити розгляд? Нам важливо знати, чи реально зараз отримати позитивну децизію без зміни роботодавця, якщо фірма змінила юридичну адресу. Яка ціна такого супроводу?

Неактивен

#2 Вчера 20:09:33

mejaja6054
New member

Re: Ми з дружиною вже вісім місяців

Чесно кажучи, я вже давно перестав купувати дрібну побутову техніку та одяг у наших торгових центрах. Коли порівнюєш цінники з тим самим Allegro або польським Amazon, різниця просто колосальна, іноді в два рази. Раніше зупиняло те, що багато продавців просто не відправляють напряму сюди або доставка коштує як сам товар. Але зараз це вирішується через мейл-форвардінг. Я вже кілька разів замовляв через курєр з України в Польщу, бо мені порадили їх як стабільний сервіс. Ти просто отримуєш адресу складу в Польщі, замовляєш туди, а вони пересилають. Реально зручно, що PolandToUA — надійний посередник у Польщі для доставки посилок з ЄС в Україну та у зворотному напрямку, бо іноді треба і повернення зробити, якщо річ не підійшла. Головне — правильно заповнювати адресу складу при покупці, щоб не шукати потім свою коробку по всій Варшаві. Економія на шопінгу виходить суттєва, навіть з урахуванням доставки.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений