Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 18/02/2026 12:11:32

LexZub
Member

Шукаю автобус до Польщі

Слухайте, може підкажете де шукати автобус до Польщі? Знайома обіцяла показати Варшаву на вихідні, а людина не знає де такі квитки дивляться взагалі. Хочеться один сайт, де все зібрано і не треба біганини по різних місцях та дзвінків. Може є якісь нормальні перевірені варіанти, де можна спокійно все подивитися і замовити?

Неактивен

#2 18/02/2026 13:07:15

AlexK
Member

Re: Шукаю автобус до Польщі

Можу допомогти з цим питанням. Дивись, на сайті Prexsell можна швидко придбати квиток до Польщі і порівняти всі рейси від різних перевізників. Я сам через Prexsell їздив до Вроцлава до друзів, там все зручно показано. Prexsell відразу показує які автобуси є, час виїзду, можна вибрати що підходить під твої плани. Ще й електронний квиток на пошту приходить після оплати. На Prexsell зручно що є кешбек для пасажирів, частина коштів повертається бонусами. Сайт працює швидко, все інтуїтивно зрозуміло. Гарно провести час у Варшаві.

Неактивен

#3 05/03/2026 14:58:34

Rennata
Member

Re: Шукаю автобус до Польщі

LexZub :

Слухайте, може підкажете де шукати автобус до Польщі? Знайома обіцяла показати Варшаву на вихідні, а людина не знає де такі квитки дивляться взагалі. Хочеться один сайт, де все зібрано і не треба біганини по різних місцях та дзвінків. Може є якісь нормальні перевірені варіанти, де можна спокійно все подивитися і замовити?

Я думаю, що ви дуже добре там проведете час.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений