Вы не зашли.
Після цієї зими дороги такі, що без сюрпризів не обходиться. Недавно почав помічати, що машину ніби тягне вбік, кермо стоїть криво, а на трасі взагалі якось неспокійно. Спершу думав — гума, але тиск нормальний. От і думаю: це вже класичний розвал після ям, чи може бути щось гірше, типу підвіски?
Неактивен
Було майже те саме минулого року у 2025. Я теж спочатку ігнорував, мовляв, «та поїздить». А потім шини почало з’їдати з одного боку — от тоді й дійшло. У мене виявилось, що після гарної ями трохи пішли кути, нічого критичного, але керованість реально постраждала. Тепер після зими або сильних ударів одразу перевіряю.
Неактивен
Я колись теж не міг зрозуміти, де межа між «просто здається» і реальною проблемою. Машина наче їде, але відчуття не ті — постійно підрулюєш. Почитав трохи, поспілкувався з майстрами, і стало зрозуміло, що геометрія дуже чутлива штука.
Ось, наприклад, тут нормально пояснюють, коли і навіщо роблять розвал-сходження: https://genstar.ua/uk/uslugi-genstar/do … hodzhennya
Після цього я перестав відкладати такі речі. Краще раз перевірити, ніж потім міняти гуму чи ловити авто на дорозі. Та й спокійніше їздиться, якщо чесно.
Неактивен
От-от, про шини якраз і почав задумуватись. Бо виглядає, що з одного боку знос більший, хоча пробіг той самий. Напевно, справді не варто тягнути. Тим більше, якщо це не завжди щось серйозне, а просто наслідок наших «ідеальних» доріг.
Неактивен
Так, у нас це майже витратник після зими. Я для себе вирішив: відчув, що кермо не так стоїть або машину тягне — їду на перевірку. Навіть якщо скажуть, що все ок, то хоча б без зайвих думок потім їздиш.
Неактивен