Вы не зашли.
Привіт усім. Останнім часом тривога просто не відпускає — прокидаюся вночі з відчуттям, що щось має статися погане, серце калатає, потім не можу заснути. Днем ще тримаюся, але ввечері все наростає. Пробувала дихальні вправи, чай з м’ятою — допомагає на годину-півтори. Думаю, може час до психолога звернутися, але очно не дуже зручно. Хтось пробував онлайн-консультації при такій тривозі? Реально полегшує?
Неактивен
Реально полегшує, якщо знайти свого спеціаліста і не чекати миттєвого ефекту. У мене було схоже - нічна тривога вимотувала повністю, вдень як зомбі ходила. Онлайн-психолог зручно: можна ввечері пізно написати чи зателефонувати, коли найгірше. Разом розібрали, що саме запускає ці думки (в мене часто тривога про здоров’я близьких і майбутнє), дали техніки, як переривати цикл, і поступово сон покращився. Не за тиждень, але за 2–3 місяці вже сплю нормально, без прокидань. Корисно було почитати реальні історії людей з подібним - відгуки та приклади, як це працює, знайшла ось тут https://trevog-bolshe.net/psiholog-onlajn Якщо вже заважає жити - краще спробувати, ніж чекати, поки саме минеться.
Неактивен