Вы не зашли.
Друзі, підкажіть, будь ласка, чи реально зараз знайти найдешевшу автоцивілку і при цьому не переживати, що у разі чого страхова «зникне»? Бачила дуже привабливі ціни, але трохи насторожує, бо не хочеться потім витрачати нерви. Можливо, хтось уже мав досвід із бюджетними страховками й може поділитися, на що звернути увагу перед оформленням?
Неактивен
Я завжди шукаю оптимальні варіанти страхування для свого автомобіля, і нещодавно дізналася про найдешевшу автоцивілку https://ingo.ua/services/avtostrahuvann … ilka-3-v-1 від страхової компанії «ІНГО». Мене приємно вразила не лише доступна ціна, а й простота оформлення поліса. Працівники компанії пояснили всі умови, відповіли на мої запитання і допомогли підібрати оптимальний варіант для моєї машини. Крім того, я отримала зручний доступ до онлайн-сервісу, де можна перевіряти статус страхування та користуватися додатковими послугами. Вже кілька місяців користуюся їхніми послугами, і жодного разу не виникало проблем. Відчуття безпеки на дорозі тепер значно сильніше. Обов’язково буду продовжувати страхувати автомобіль у «ІНГО».
Неактивен