Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 25/01/2026 20:29:54

yaroslav79
Member

Договір фінансового лізингу

Доброго дня всім. Розглядаю варіант фінансового лізингу через банк інвестицій та заощаджень і хотіла б почути думку тих, хто вже проходив цей шлях. Як у вас склалося з умовами договору: графік платежів, додаткові витрати, страхування? Чи справді лізинг виявився зручнішим за класичний кредит? Буду вдячна за реальні історії, бо хочеться прийняти зважене рішення, а не орієнтуватися лише на загальні описи.

Неактивен

#2 29/01/2026 12:21:50

jord
Member

Re: Договір фінансового лізингу

Співпраця з БІЗБАНКом для мене стала справжнім відкриттям, адже цей банк інвестицій та заощаджень працює на ринку з 2005 року і має високий кредитний рейтинг uaAAA. Я оформила тут договір фінансового лізингу https://www.bisbank.com.ua/credits/finansoviy-lizyng/  для свого бізнесу, і весь процес пройшов максимально швидко та прозоро. Співробітники завжди готові допомогти з будь-яким питанням, а їхні поради справді цінні. Мені подобається, що банк надає сучасні цифрові рішення і враховує потреби клієнтів. 19 років досвіду чітко видно у професіоналізмі та надійності кожної операції. Відчуття впевненості у фінансах зараз стало нормою завдяки такому партнеру, як БІЗБАНК. Я впевнена, що мої бізнес-плани тепер реалізовуються швидше та ефективніше.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений