Вы не зашли.
Страниц: 1
Планую замовляти оклейку автомобілів рекламою вперше, тому маю багато запитань. Розумію, що пропозицій багато, але як відрізнити професіоналів від тих, хто просто «вміє клеїти»? Чи важливо, яку плівку використовують, і як перевірити якість робіт до замовлення? Буду вдячна за поради від тих, хто вже проходив цей шлях і залишився задоволений результатом.
Неактивен
Я довго шукала професійну оклейку автомобілів рекламою https://www.google.com/maps/place/%D0%A … p;ictx=111 і знайомі порадили звернутися до Артпром. Мені сподобалося, що дизайн розробляли враховуючи всі мої побажання, а кольори виглядали яскраво та гармонійно. Робота виконана дуже якісно, ніде не залишилось ніяких дефектів, і матеріали вражають своєю довговічністю. Процес пройшов швидко, а ціни виявилися більш ніж доступними. Також мені допомогли з підбором оптимальних маршрутів для ефективного залучення клієнтів. Відчутно, що команда дбає про результат і хоче, щоб реклама працювала на повну. Я отримала саме те, що очікувала, і тепер моє авто виглядає стильно і помітно.
Неактивен
Страниц: 1