Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 25/01/2026 10:55:41

yaroslav79
Member

Запис до ЛОРа сьогодні: чи реально потрапити швидко

Друзі, підкажіть, будь ласка, чи реально зараз зробити запис до ЛОРа сьогодні, без очікування тижнями? Ситуація не критична, але затягувати не хочеться — вуха й горло такі речі, що краще перевірити одразу. Можливо, хтось нещодавно звертався і знає, де приймають оперативно та без зайвої метушні. Цікавить саме нормальний, людяний підхід лікаря, бо вже мав досвід «на швидку руку», і не дуже хочеться повторювати.

Неактивен

#2 29/01/2026 12:17:36

jord
Member

Re: Запис до ЛОРа сьогодні: чи реально потрапити швидко

Мені терміново потрібен був фахівець, тому я вирішила шукати, де можна зробити запис до лору сьогодні https://amby.com.ua/otolaringologiya у клініці AMBY мені запропонували зручний час, і я відразу потрапила на консультацію. Лікар уважно оглянув, детально відповів на всі запитання та дав чіткі поради щодо лікування. Мене приємно здивувало, що немає черг, все організовано максимально комфортно. Інтер’єр клініки сучасний і приємний, а медичні працівники щиро турбуються про пацієнтів. Я почуваюся впевнено і спокійно після кожного візиту. Тепер точно знаю, що при будь-яких проблемах зі здоров’ям я можу розраховувати на підтримку AMBY. Враження лише найкращі, і всім рекомендую.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений