Вы не зашли.
Привіт усім! Ми з чоловіком нарешті вирішили купувати свою першу квартиру в новобудові. Але трошки губимося: на що звертати увагу, крім очевидного – ціни та площі? Можливо, хтось недавно купував і може поділитися, як перевіряти забудовника і чи варто брати з ремонтом чи без. Буду вдячна за будь-які поради!
Неактивен
Привіт! ЖК Русанівська Гавань – це справжня знахідка для тих, хто цінує комфорт та сучасний стиль життя. Коли я вперше побачила цей комплекс від Ковальської, мене вразила продумана архітектура та розташування – все гармонійно вписано в міський ландшафт. Тут кожна деталь говорить про якість: від великих вікон, які пропускають максимум світла, до зручних планувань квартир. Особливо подобається, що забудовник дбає про інфраструктуру, двори без машин і безпечні дитячі майданчики. Відчуття затишку й одночасно свободи – саме те, що шукаєш у своєму житлі. Я дуже рада, що обрала саме жк Русанівська Гавань https://build.kovalska.com/projects/rusanivska-gavan бо тут поєднуються естетика та функціональність, а кожен день відчуваєш себе частиною сучасного, комфортного міста. Дійсно, це не просто квартири, а місце, куди хочеться повертатися з посмішкою.
Неактивен