Вы не зашли.
Страниц: 1
Хочу запитати: де реально замовити виготовлення скляних конструкцій на замовлення? Мені потрібні скляні перегородки між кімнатами та душова кабіна нестандартного розміру — не з магазину, а зроблені під мої точні розміри. Хтось вже таке робив? Порадьте, будь ласка, майстрів чи компанії, які приїжджають на обміри, можуть прорахувати всі матеріали і строки робіт, а не просто продати готовий комплект. І ще цікаво, чи часто бувають затримки, як у вас з монтажем та якістю скла?
Неактивен
Колись сам шукав, де замовити виготовлення скляних конструкцій під конкретні розміри — перегородки, огорожі, душові кабіни. Рекомендую одразу чітко скласти перелік, що саме вам потрібно: розміри, товщина скла, чи треба тонування чи матування, який тип фурнітури. Потім краще звернутися мінімум до трьох майстерень чи компаній для порівняння прорахунків та умов. Хороші виконавці завжди приїжджають за замірами, а не рахують вартість «вслух». Уточнюйте, чи включено монтаж до ціни, скільки коштує доставка, чи є гарантія на скло та фурнітуру. Також заздалегідь треба обговорити строки — іноді виготовлення може затягнутися, якщо є спеціяльні вимоги до дизайну або загруженість у майстерні.
Неактивен
хелоу :
Хочу запитати: де реально замовити виготовлення скляних конструкцій на замовлення? Мені потрібні скляні перегородки між кімнатами та душова кабіна нестандартного розміру — не з магазину, а зроблені під мої точні розміри. Хтось вже таке робив? Порадьте, будь ласка, майстрів чи компанії, які приїжджають на обміри, можуть прорахувати всі матеріали і строки робіт, а не просто продати готовий комплект. І ще цікаво, чи часто бувають затримки, як у вас з монтажем та якістю скла?
Пару місяців тому я сам замовляв скляні перегородки й кухонний фартух по індивідуальних розмірах і пробував кілька варіантів. Мій знайомий порадив звернутися до людей, які дійсно займаються такими речами, а не просто продають «скло зі складу». Так я натрапив на компанію Skloya https://www.skloya.com.ua/ і побачив, що там підходять до справи комплексно: вони не лише запропонували виготовлення потрібних елементів, а й приїхали зробити точні заміри, пояснили, які види скла краще під мій проєкт, і погодили зручний для мене графік монтажу. Це було важливо, бо мій простір нестандартний і помилки неприпустимі. Спочатку я отримав детальний прорахунок із точними цінами на всі позиції, включно з доставкою і монтажем — без «прихованих доплат». Потім узгодили кольори, товщину скла, фурнітуру й технічні нюанси.
Неактивен
Страниц: 1