Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 03/01/2026 10:21:12

Jumper
Member

Який вибрати проектор для домашнього кіно?

Хочу організувати домашній кінотеатр, але не хочу великий телевізор. Дивлюсь на проектори. Які основні параметри вибору? Бачу, що важливі яскравість (лм), роздільна здатність, тип проекції (DLP, LCD). Для затемненої кімнати підходить недорогий проектор з яскравістю 2000 лм? Чи потрібно обов'язково біле полотно чи можна на стіну? І чи є моделі зі вбудованим Android?

Неактивен

#2 03/01/2026 10:51:02

Frimen
Member

Re: Який вибрати проектор для домашнього кіно?

Для домашнього кіно в затемненій кімнаті 2000 лм – більш ніж достатньо (у мене 1800). Роздільна здатність – мінімум HD (1280x720), а краще Full HD (1920x1080). DLP-технологія дає кращу контрастність, менший ефект «пікселізації». Проектувати можна на білу стіну, але полотно дасть кращу картинку з правильними кольорами. Проектори з Android – зручна річ, не потрібен окремий медіаплеєр. Я купував собі DLP проектор Full HD з яскравістю 2000 лм і вбудованим Android. Знайшов на Ukraine TopSales (https://ukraine-topsales.com) після довгих порівнянь, там був гарний вибір саме домашніх моделей. Картинка чудова, дивимось фільми раз на тиждень, нічого не ламається. Звук, звісно, краще підключати до окремої акустики.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений