Вы не зашли.
Привіт! Хочу купити жижу для вейпа, але вже заплутався у всіх смаках і концентраціях нікотину. Декілька разів замовляв, і іноді вона була занадто «тяжка» для горла, а іноді зовсім не відчувалась. Хочеться знайти надійний варіант, який не буде дратувати, але й не слабкий зовсім. Порадьте, на що звертати увагу, щоб не прогадати?
Неактивен
Я завжди перед покупкою жижі звертаю увагу на склад і пропорції VG/PG. Якщо у тебе часто першить після пари затягів спробуй рідини з більш високим VG, бо вони м’якші для горла. А якщо хочеш насичений «хмарний» ефект навпаки VG вище, але це може бути трошки щільніше. І ще, не соромся шукати відгуки саме про смак, бо деякі фруктові досить насичені, а інші дуже «водянисті».
Неактивен
Я колись перевіряв різні концентрації нікотину та аромати на власному досвіді. Можу порадити починати з середньої концентрації, бо якщо одразу взяти слабку може здатися, що жижі мало, а якщо сильну може першити. І ще якщо сумніваєшся в якомусь смаку, подивись відеоогляди чи питай друзів, бо опис на сайті часто не передає, як саме відчувається смак вживу.
Неактивен
Hard :
Я колись перевіряв різні концентрації нікотину та аромати на власному досвіді. Можу порадити починати з середньої концентрації, бо якщо одразу взяти слабку може здатися, що жижі мало, а якщо сильну може першити. І ще якщо сумніваєшся в якомусь смаку, подивись відеоогляди чи питай друзів, бо опис на сайті часто не передає, як саме відчувається смак вживу.
Я купую жижу для вейпа https://smolnet.pro/uk/8-ridina-dlya-vejpa не перший рік, і це реально виручає. Під час першої покупки я не був упевнений, що вибрати, але на сайті багато детальної інформації по кожному смаку та концентрації, і це допомогло не помилитись.
Мені особливо подобається, що там є рідини з різними пропорціями VG/PG, і я зміг підібрати саме ті, що м’яко «йдуть» по горлу і дають приємний смак. Доставка завжди точна, і жодного разу не було сюрпризів з якістю. До того ж вони сертифікують всю продукцію, тому я спокійний, що в жижі нема непотрібних домішок. Якщо ти шукаєш нормальний варіант для початку чи хочеш спробувати щось нове раджу звернути увагу саме на них.
Неактивен