Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 27/12/2025 15:47:24

sttass09
Member

Цукровий діабет 2 типу — чи є програми з чітким планом і супроводом?

Підкажіть, будь ласка, хто стикався. Маю діабет другого типу й розумію, що без системного підходу результатів не буде. Хочу програму з діагностикою, індивідуальним харчуванням і постійним контролем, а не разові поради. Чи є щось перевірене?

Неактивен

#2 27/12/2025 15:47:50

Anton22
Member

Re: Цукровий діабет 2 типу — чи є програми з чітким планом і супроводом?

Можу порадити тримісячну програму в дніпропетровській клініці BROVKO — сам її проходив. Все починається з первинної консультації та детальної діагностики складу тіла (жирова й м’язова маса, метаболізм), збору анамнезу й пошуку причин набору ваги. Одразу розробляють індивідуальний план харчування на перші 7 днів.
Далі — програма на 3 місяці з оплатою кожні 4 тижні: по 6 консультацій дієтолога (по 2 на кожен період). Харчування поетапне й багаторівневе: старт допомагає знизити глюкозу та вагу, наступні етапи підтримують обмін речовин завдяки збалансованому співвідношенню БЖВ.
Також індивідуально підбирають препарати й добавки — лише за аналізами та потребами, щоб контролювати рівень цукру, зменшити інсулінорезистентність і сприяти схудненню. Усе це — частина комплексної роботи з метаболічним синдромом, серцево-судинною системою та вагою. Є регулярний моніторинг і підтримка спеціалістів, програму гнучко коригують під прогрес. Детальніше про підхід до цукровий діабет можна прочитати тут: https://brovko.clinic/three-month-treat … -diabetes/

Неактивен

#3 27/12/2025 15:48:04

sttass09
Member

Re: Цукровий діабет 2 типу — чи є програми з чітким планом і супроводом?

Дякую за настільки детальну відповідь. Саме такий чіткий і комплексний план із супроводом я шукав — обов’язково ознайомлюся з програмою.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений