Вы не зашли.
Привіт всім! Нещодавно захотілося замовити суші додому в Полтаві, але не можу визначитися, де дійсно смачно і свіжо. Хочу спробувати роли з лососем та вугрем, а ще цікаво, чи можна знайти хороші сети на компанію. Хтось вже користувався доставкою або самовивозом і може поділитися досвідом?
Неактивен
tigrova.verunya :
Привіт всім! Нещодавно захотілося замовити суші додому в Полтаві, але не можу визначитися, де дійсно смачно і свіжо. Хочу спробувати роли з лососем та вугрем, а ще цікаво, чи можна знайти хороші сети на компанію. Хтось вже користувався доставкою або самовивозом і може поділитися досвідом?
Рекомендую звернути увагу на Sushi Master у Полтаві - https://poltava.sushi-master.ua/ Я неодноразово користувалася їх доставкою і завжди залишалася приємно здивована: роли приїжджають свіжі, начинки багато, смак насичений, а сети на компанію — справжнє свято для гурманів. Кур’єри привозять замовлення швидко, пакування зручне, і навіть при самовивозі все організовано дуже зручно. Тут реально відчуваєш, що страви готують з душею і для тих, хто цінує якісну японську кухню.
Отредактированно xkristinax (24/12/2025 00:40:08)
Неактивен