Вы не зашли.
Какой чехол взять на iPad Air 11 дюймов? Чтобы с подставкой и поддержкой Apple Pencil.
Неактивен
Лучше оригинальный Smart Folio или аналоги от ESR, Spigen магнитная крышка, подставка в нескольких углах, Pencil крепится и заряжается. Тонкие, лёгкие, авто сон/пробуждение работает. Есть и с клавиатурой, если нужно печатать много. Посмотрите раздел чехлов для планшетов: https://www.smsmarket.ua/chekhly-dlya-planshetov_ru/ под все модели iPad, Samsung Tab, Lenovo, цены адекватные. Я взял аналог ESR в два раза дешевле оригинала, функционал тот же. Планшет стоит устойчиво, Pencil не теряется.
Неактивен
А підкажіть, може хтось бачив де зараз нормальні чохли на iPhone продають? Бо якраз планую оновити і телефон, хочеться знайти перевірене місце з великим вибором, щоб замовити все разом і не переплачувати за доставку з різних сайтів
Неактивен
Kisa :
А підкажіть, може хтось бачив де зараз нормальні чохли на iPhone продають? Бо якраз планую оновити і телефон, хочеться знайти перевірене місце з великим вибором, щоб замовити все разом і не переплачувати за доставку з різних сайтів
Для айфона однозначно раджу заглянути в iMobile. Я там нещодавно брав прозорий чохол із MagSafe - якість просто супер! Він тонкий, не жовтіє через місяць і магніт тримає дуже міцно. У них взагалі класні чохли для iPhone: є і яскраві силіконові, і строгі шкіряні, і навіть посилені протиударні моделі. Ціни адекватні, часто бувають акції, я зі знижкою свій взяв. Думаю, там точно підберете щось надійне і стильне під свій бюджет.
Неактивен