Вы не зашли.
Батьки-пенсіонери вирішили переїхати до нас із села. У U-ONE є секція з квартирами для людей похилого віку: низькі поверхи, широкі ліфти, поруч своя поліклініка й аптека. Оформили їм двушку як житло під виплату на 5 років — 50 % внесли, платять 10 400 щомісяця з пенсії. Мама вже вигулює сусідських собак біля озера, а ми спокійні, що вони поруч і в комфорті.
Неактивен
Коли вибираєш і довго шукаєш квартиру, дуже хочеться знайти варіант без компромісів. Я так і натрапив на ЖК «Шелест» — і реально задоволений. У них крута локація: недалеко річка, поруч зелений парк, можна гуляти хоч щодня. Планування в однушках затишне, все продумано, без дивних вузьких коридорів. Для мене окремий пріоритет — паркінг, бо не хочу кружляти вечорами в пошуках місця. Плюс є дитячі майданчики, тобто двір живий і сімейний. Ціна вийшла вигідна, щоб купити 1 кімнатну квартиру в Ужгороді як для новобудови, а можливість розрахунку до 4 років — це взагалі топ, бо не треба одразу викладати все. Загалом відчувається практичність у деталях. Рекомендую.
Неактивен