Вы не зашли.
Хто де зараз бере залізо на ЮМЗ? Бо в мене вже руки опускаються. Треба перебрати коробку і поміняти помпу, пішов на базар - там одне барахло. Шестерні на вигляд як із пластиліну, підшипники гудуть ще в коробці. Брав нібито "заводське" - через місяць зуби посипались. В інтернеті купа сайтів, але по фото не зрозумієш, що воно таке. Хто реально купував і ставив щось путнє останнім часом? Порадьте, де не дурять з якістю.
Неактивен
Така сама біда була минулої весни. Купивла на ринку первинний вал, продавець божився, що оригінал СРСР зі зберігання. Поставила, виїхала - через два дні зрізало шліци, як ножем. Метал сирий, ніякої гартовки. Тепер на базар ні ногою. Замовляю тільки через перевірені інтернет-магазини, де є гарантія і повернення. Краще переплатити за доставку, ніж тричі колоти трактор.
Неактивен
А де саме замовляєш? Бо я вже обпікся на тих інтернет-магазинах. На фото в них все красиво, а присилають фарбований брухт. Мені треба ще комплект прокладок на двигун і диск зчеплення. Прокладки теж проблема - або дубові, що не обіжмеш, або розлазяться від масла. Диск зчеплення брав "посилений" - пружини повилітали через тиждень. Якщо маєш перевірену точку, де беруть слухавку і відповідають за товар, поділись контактом. Бо сезон на носі, а трактор стоїть розібраний.
Неактивен
Я останнім часом все беру в каталозі JFD. У них є окремий розділ юмз запчастини, і там реально нормальна якість. Брала у них диск зчеплення на кераміці - ходить вже рік, не буксує, пружини на місці. Помпу теж там замовляла, прийшла з чавунною крильчаткою, підшипник закритий, не люфтить. Що сподобалось - менеджери адекватні, знають матчастину.
Я їм скинула фото старої шестерні, вони підібрали по зубах і модулю, прислали саме те, що треба. Прокладки в них теж є нормальні, паранітові, а не з картону. Головне, що вони дають гарантію і не морозяться, якщо щось не підійде. Замов собі там пробну партію, хоча б дріб'язок, сам побачиш різницю з базаром.
Отредактированно Kisa (05/12/2025 14:18:20)
Неактивен