Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 04/12/2025 17:22:14

tanykaa
Member

Дівчата, пухівик чи пальто - що практичніше?

Дівчата, зламала голову, що взяти на зиму - пальто чи пуховик? Хочеться виглядати елегантно, як леді, а не як гусениця в коконі. Але я страшна мерзлячка, і як тільки згадую наші вітри і маршрутки, то рука тягнеться до пуховика. Чи реально знайти пальто, в якому не задубієш при мінус десяти? Чи краще не випендрюватися і брати куртку? Порадьте, що у вас найбільш ходове в гардеробі, щоб і тепло, і красиво.

Неактивен

#2 04/12/2025 17:22:25

Kisa
Member

Re: Дівчата, пухівик чи пальто - що практичніше?

Я раніше теж думала, що пальто - це суто для краси і машини. Але зараз роблять круті варіанти з сучасним утеплювачем, наприклад, на слімтексі або шерстепоні. Вони гріють не гірше за пуховик, але вигляд зовсім інший, більш зібраний. Я своє ношу під високі чоботи і теплий шарф - взагалі не холодно. Пуховик у мене залишився тільки для прогулянок з собакою або вибігти в магазин, бо в ньому почуваюся трохи розхлябано на роботі.

Неактивен

#3 04/12/2025 17:23:23

tanykaa
Member

Про утеплювач чула, це аргумент. Але мене лякає догляд. У нас же зима така: то сніг, то дощ, то болото під ногами. Боюся, що вовняне пальто доведеться щомісяця в хімчистку носити, а це накладно і по грошах, і по часу. З пуховиком простіше - кинув у машинку і забув. Може, існують якісь моделі курток, які не виглядають спортивно? Щоб і під сукню можна було вдягнути, і не виглядати як лижник, що заблукав у місті. Бо хочеться універсальності, щоб одна річ на всі випадки життя.

Неактивен

#4 04/12/2025 17:23:26

Kisa
Member

Якщо треба універсальність і простота в догляді, то дивись у бік подовжених пальто-пуховиків або моделей з еко-шкіри. Вони виглядають стильно, не промокають і протираються вологою серветкою, якщо хтось забризкає. Я собі якраз такий варіант шукала, щоб і тепло, і підбори можна було взути. Знайшла на Конфіскаті, там дуже великий розділ верхній одяг жіночий де є і класичні пальта, і сучасні пуховики, які не роблять з тебе безформну кульку. Собі взяла стьобане пальто на біопусі - воно легке, як пір'їнка, але гріє капітально, і крій приталений, тож фігуру видно.
Головне, звертай увагу на фурнітуру і наявність глибокого капюшона, бо це рятує від вітру краще за будь-яку шапку.
Там часто пишуть температурний режим, орієнтуйся на нього, а не на товщину куртки, бо сучасні утеплювачі тонкі, але ефективні. І ще порада: бери довжину міді, щоб коліна були закриті, тоді точно не замерзнеш навіть у тонких колготах.
https://i.postimg.cc/xj4M6t0Z/image.png

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений