Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 20/11/2025 10:33:50

Салон краси

Дівчата, привіт! Підкажіть мені хороший салон краси в Києві? Хочу зробити омолоджуючі процедури і тому мені потрібен хороший косметолог з досвідом роботи і освітою. Може, ви самі кудись ходите, і ви мені можете підказати?

Отредактированно Мандаринка (20/11/2025 10:34:16)

Неактивен

#2 20/11/2025 12:46:59

Милая)
Member

Re: Салон краси

Привіт, я нещодавно вперше в Києві відвідала салон краси Tviy. Мені дуже сподобалося все: розташування, наявність парковки, можна припаркуватися без проблем. Різні процедури можна зробити без будь-яких проблем. Мені сподобалося, що тут пропонується комп'ютерна діагностика шкіри, яка дозволяє оцінити безліч параметрів (пігментацію, судинні патології, мікрорельєф шкіри, зморшки, пори та ін.), що допомагає підібрати ефективний догляд і процедури. Я вам раджу відвідати цей салон краси, дуже приємний і ввічливий персонал. Думаю, вам теж сподобається салон краси, раджу вам його відвідати. Принаймні мені тут все дуже сподобалося і обов'язково мій візит не останній тут.

Неактивен

#3 26/12/2025 19:42:32

Climbillg
Member

Re: Салон краси

Інше питання що до салону краси.. є свій салон, невеличкий і не дуже розпіарений. Підкажіть як знайти своїх постійних клієнтів? Як його рекламувати?

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений