Вы не зашли.
Дівчата, я, звичайно, ще той садівник і городник. Тому прошу у вас допомоги підказати, яке добриво найкраще застосувати для своїх рослин, щоб заповнити нестачу макро- і мікроелементів, необхідних для росту? Підкажіть, яке добриво найкраще використовувати?
Неактивен
Я б вам рекомендувала використовувати мінеральні добрива. На нашому ринку пропонується багато таких добрив від різних виробників. Думаю, ви зможете підібрати оптимальний варіант. Тільки перед застосуванням я вам рекомендую обов'язково прочитати інструкцію із застосування і обов'язково стежити за дозуванням. А то якщо переборщити з добривами для ваших рослин, нічим хорошим це не закінчиться. Тим більше зараз всі добрива представлені в різних видах, є в гранулах і в рідких підгодівлях. Дивіться самі, для чого вам конкретно потрібно, можна навіть в магазині запитати у продавця. Зазвичай вони завжди консультують з таких питань і надають посильну допомогу садівникам і городникам.
Неактивен
Якщо Ви шукаєте де придбати мінеральні добрива природнього походження, а саме гранульований вапняк від виробника, раджу звернутися до компанії ZMD. https://zmd.if.ua/products/granulovanij-vapnyak/
Неактивен