Вы не зашли.
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, чи є у когось відгуки про ортодонта Бражнікова Анна? Я трохи хвилююся перед записом на лікування, бо хочу знайти дійсно професійного лікаря. Цікавить, наскільки уважно вона ставиться до пацієнтів, як пояснює процес лікування і чи результат дійсно виправдовує очікування. Буду вдячний за чесні поради та особистий досвід.
Неактивен
Ніколи не думав, що криві зуби можуть впливати на дихання, але виявилося, що це одне з найпоширеніших ускладнень. Мій син почав часто хворіти простудними захворюваннями, і педіатр запідозрив, що причиною може бути ротове дихання, спричинене вузькою щелепою. Ми звернулися до ортодонта Бражнікової Ганни Василівни, і вона підтвердила ці побоювання. Виявилося, що неправильний прикус не дозволяв дитині нормально дихати носиком, що призводило до кисневого голодування та ослаблення імунітету. Нам рекомендовано нейром'язову ортодонтію та спеціальну пластинку для розширення щелепи. Порадувало, що доктор працює з найсучаснішими методами та використовує індивідуальні підходи. Якщо вас цікавлять відгуки про ортодонта Бражнікова Анна, то пошукайте, негативу немає. Вартість лікування нас приємно здивувала, адже здоров'я дитини – безцінне. Зараз ми на етапі активного лікування, і ми вже помічаємо, як син рідше хворіє та краще спить. Відгуки про цю клініку, які я читав, повністю відповідають дійсності – тут дійсно працюють професіонали, які люблять свою справу.
Неактивен