Вы не зашли.
Страниц: 1
Хлопці, допоможіть визначитись. Давно хочу купити каблучку, але не можу обрати — з каменем чи гладку. З одного боку, камінь виглядає цікавіше, є якийсь акцент, а з іншого — боюся, що буде незручно у щоденному носінні, особливо коли працюєш руками. Хочеться, щоб виглядала стильно, але не надто показно. Може, хтось мав обидва варіанти і може сказати, що краще у використанні?
Неактивен
Мав і такі, і такі. Каблучка з каменем одразу привертає увагу, але є нюанси — камінь може дряпатись, зачіпатись за одяг, та й загалом вимагає більш дбайливого ставлення. Гладка ж — універсальна, зручна, нічого не виступає, не відволікає. Якщо носитимеш щодня, то практичніше взяти гладку. Якщо ж хочеш щось виразне для особливих подій — тоді камінь виправданий. Тут усе залежить від того, як ти плануєш її використовувати.
Неактивен
Так, схиляюсь до практичности, бо хочу носити постійно. Але гладка здається надто простою, ніби чогось не вистачає. Дивився моделі з маленьким камінцем, який майже не виступає, — може, це буде золота середина. Хочеться трохи блиску, але без остраху, що щось відірветься чи втратиться. Чи має сенс брати саме такий варіант, чи краще не ризикувати взагалі?
Неактивен
sergej :
Так, схиляюсь до практичности, бо хочу носити постійно. Але гладка здається надто простою, ніби чогось не вистачає. Дивився моделі з маленьким камінцем, який майже не виступає, — може, це буде золота середина. Хочеться трохи блиску, але без остраху, що щось відірветься чи втратиться. Чи має сенс брати саме такий варіант, чи краще не ризикувати взагалі?
Ти мислиш правильно. Невеликий камінь із низьким кріпленням — гарний компроміс між виглядом і практичністю. Такі каблучки не чіпляються за речі, камінь не виступає, і можна спокійно носити щодня. Гладкі моделі теж мають свій шарм — вони стримані, лаконічні, з часом не набридають, і на руці виглядають благородно. Якщо ти не полюбляєш зайвого блиску — краще обрати гладку каблучку, вона виглядатиме стильно завжди.
А якщо хочеш трохи індивідуальности — камінець додасть родзинку, головне, щоб він був невеликий і добре закріплений. У будь-якому випадку, зараз роблять дуже якісні каблучки https://aurum.in.ua/ua/c/koltsa/ які можна носити хоч щодня, не турбуючись про міцність чи комфорт.
Неактивен
Страниц: 1