Вы не зашли.
Хлопці й дівчата, може хтось порадить толкового стоматолога в Івано-Франківську? Треба не просто полікувати зуб, а щоб без паніки й болю 😅 Бо після мого попереднього “майстра” навіть звук бормашини викликає стрес. Хотілося б знайти клініку, де до людей ставляться по-людськи, а не як на конвеєрі. Може, маєте свого перевіреного лікаря?
Неактивен
Я довго шукала хорошого стоматолога, бо мала не найкращий досвід у попередніх клініках. І чесно скажу – коли вперше потрапила до клініки доктора Фаді, відчула різницю з перших хвилин. Якщо вас цікавить стоматологія Івано-Франківськ Нью Дент -чудовий вибір! Тут зовсім інший підхід – тебе не просто лікують, а пояснюють кожен крок, щоб ти розумів, що відбувається. Атмосфера спокійна, приємна музика, усміхнений персонал, і головне – жодного страху. Мені робили чистку, пломбування і консультацію щодо імплантації – усе на найвищому рівні. Дуже сподобалося, що лікар уважний до деталей і не поспішає, а дійсно намагається зробити все якісно. Тепер я впевнено раджу клініку New Dent усім друзям і близьким.
Неактивен