Вы не зашли.
Страниц: 1
Друзі, підкажіть, хто вже купував авто з Китаю, скільки реально чекати доставку в Україну? На сайтах обіцяють від 30 до 40 днів, але щось мені здається, що це занадто оптимістично. Цікавить повний цикл — від моменту замовлення до моменту, коли авто вже стоїть на українському майданчику. Чи є затримки через документи, порти, митницю, бо чула, що через морські перевезення бувають черги й непередбачувані ситуації. Хочу зрозуміти, як розраховувати час і не залишитися без транспорту надовго.
Неактивен
Я вже проходив через цей процес, тому трохи розумію, як це виглядає на практиці. У мене вийшло приблизно сорок днів від моменту, коли було оформлено купівлю, до прибуття авто в порт України. Але все залежить від маршруту, завантаженості суден і роботи митниці. Іноді машина приходить швидше, а буває, що стоїть на кордоні ще тиждень через додаткові перевірки. Найкраще враховувати запас у кілька тижнів, щоб не нервувати, бо навіть за умови ідеальної логістики можуть бути непередбачувані зупинки.
Неактивен
А як щодо розмитнення, воно входило у ці сорок днів чи окремо? Я планую брати автомобіль не з найменших, тому трохи переживаю, що на митниці можуть придивлятися уважніше. Ще думаю, чи краще робити всі процедури самостійно чи через компанію, яка все супроводжує. Бо бачу, що деякі беруть на себе весь процес від моменту покупки до видачі ключів. Мені хочеться не затягнути з документами, але й не переплатити за послуги.
Неактивен
juguh :
А як щодо розмитнення, воно входило у ці сорок днів чи окремо? Я планую брати автомобіль не з найменших, тому трохи переживаю, що на митниці можуть придивлятися уважніше. Ще думаю, чи краще робити всі процедури самостійно чи через компанію, яка все супроводжує. Бо бачу, що деякі беруть на себе весь процес від моменту покупки до видачі ключів. Мені хочеться не затягнути з документами, але й не переплатити за послуги.
З власного досвіду скажу, що найкраще мати перевіреного посередника, який бере на себе контроль усіх етапів. Коли я замовляв, то мав повний супровід — і це реально зекономило час та нерви. Більшість машин із Китаю йдуть близько тридцяти п’яти днів морем, далі кілька днів займає митниця, і ще тиждень може піти на внутрішнє перевезення. Якщо все організовано грамотно, то вкладаєшся у п’ятдесят днів. Важливо, щоб документи були правильно оформлені ще перед відправкою, бо навіть дрібна помилка може затримати авто в порту.
Замовляй авто з Китаю у Boss Auto https://bossautoukraine.com.ua/car-from-china/ там допомагають від етапу вибору до повної доставки в Україну. Вони мають досвід саме з китайськими моделями, тому добре знають, як обійти типові затримки. Тоді очікування не здається таким довгим, бо процес рухається без зайвих пауз, а результат виходить передбачуваним і зрозумілим.
Неактивен
sergej :
Я вже проходив через цей процес, тому трохи розумію, як це виглядає на практиці. У мене вийшло приблизно сорок днів від моменту, коли було оформлено купівлю, до прибуття авто в порт України. Але все залежить від маршруту, завантаженості суден і роботи митниці. Іноді машина приходить швидше, а буває, що стоїть на кордоні ще тиждень через додаткові перевірки. Найкраще враховувати запас у кілька тижнів, щоб не нервувати, бо навіть за умови ідеальної логістики можуть бути непередбачувані зупинки.
У меня тоже был похожий опыт, и по срокам всё вышло примерно так же. От момента покупки до прихода авто в украинский порт прошло около сорока дней. Но это всегда лотерея: многое зависит от маршрута, загрузки кораблей и настроения таможни. Иногда машина прилетает быстрее, а иногда висит на границе из-за дополнительных проверок. Поэтому лучше сразу закладывать пару лишних недель, чтобы потом не переживать. После получения авто я сразу сделал полную диагностику. В моем случае обнаружилась проблема с потерей тяги, и понадобилась профессиональная чистка DPF. Обратился по ссылке https://centr-turbin.com/ochistka-sazhevogo-filtra и остался очень доволен результатом. Ребята быстро определили причину, всё объяснили и аккуратно провели чистку. Машина сразу стала работать ровнее.
Неактивен
Страниц: 1