Вы не зашли.
Страниц: 1
Планую міняти двері у квартирі, хочу одразу замовити з коробкою і лиштвами, щоб усе було під ключ. Але бачу по відгуках, що у Львові багато хто скаржиться на кривий монтаж і завищені ціни. Може хтось реально замовляв у салоні, а не через приватних майстрів? Цікавить, як по якості й чи варто брати “комплект у зборі”.
Неактивен
Я брала у Holz на Перфецького, можу сказати, що сервіс нормальний, але дорогувато. Двері з коробкою і лиштвами обійшлись трохи більше 10 тисяч, хоча спочатку казали менше. Менеджер допоміг підібрати колір і фурнітуру, тут плюс. Монтаж робили їхні хлопці, поставили рівно, але чекали тиждень. Якщо хочеш швидше і дешевше, краще шукати магазини, де доставка і монтаж входять одразу в замовлення.
Неактивен
Я робив у квартирі ремонт минулого року і ставив двері в трьох кімнатах. Спочатку взяв у “дешевих” на Городоцькій, але комплект виявився не повним: коробка й лиштва окремо, ще й монтажники хотіли доплату. Друга спроба була вдаліша - замовляв одразу комплектом, заплатив трохи дорожче, але без сюрпризів. Рекомендую завжди уточнювати, чи входить у ціну вся комплектація, бо “двері в зборі” часто означає тільки полотно з коробкою, а лиштви - “по бажанню”.
Неактивен
Я теж шукала довго, бо хотіла нормальні двері, але щоб усе було одразу: коробка, лиштви, фурнітура і монтаж. У багатьох магазинах показують гарні моделі, а коли доходить до оплати, виявляється, що половина не входить у ціну. В результаті замовила в Двері Маркет. Там одразу порахували весь комплект без прихованих “від” і “додатково”.
Приїхав замірник, усе проміряв, монтаж зробили рівно, лиштви акуратно підігнали під стіну, навіть пофарбували місця стиків. Ціна вийшла така, як узгодили спочатку. З мінусів - чекала на доставку п’ять днів, але попередили ще при замовленні. Якщо будеш брати у Львові, обирай салон, де все роблять одні руки: від підбору до монтажу. Тоді не буде ситуації, що “магазин продав”, а майстер скаже “це не моя проблема”.
Неактивен
Страниц: 1