Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 24/09/2025 18:23:16

4e5ter
Member

Як відрізнити оригінальну pod-систему від підробки при покупці?

Хочу купити под Vaporesso XROS 5 Mini як подарунок для дівчини. Важливо, щоб був компактний, не мазкий, без надлишків — вона хоче щось просте, але не дитяче. Я раніше з вейпами не мав справ, тому шукаю поради: який краще обрати? Чи немає проблем із картриджами, протіканням або зарядкою?

Неактивен

#2 24/09/2025 18:23:46

Dasssa
Member

Re: Як відрізнити оригінальну pod-систему від підробки при покупці?

У моєї подруги саме Mini — взяла через розмір і колір (там є рожеві, білі, класні пастелі). Вона парить не часто, але враження позитивні: легкий, акуратний, в кишені або сумці — ідеально. Не скаржилась на протікання. Головне — не брати дешеву рідину, бо тоді будь-який под може потекти.

Неактивен

#3 24/09/2025 18:24:00

Hard
Member

У мене не дівчина, а мама (серйозно), і вона теж хотіла щось не громіздке. Я їй дав Mini — сказала, що легше, ніж тримати пачку сигарет. Але попереджаю — у Mini не всі стандартні картриджі підходять. Обов’язково уточнюй, які саме йдуть у комплекті.

Неактивен

#4 24/09/2025 18:26:40

Иванн
Member

Hard :

У мене не дівчина, а мама (серйозно), і вона теж хотіла щось не громіздке. Я їй дав Mini — сказала, що легше, ніж тримати пачку сигарет. Але попереджаю — у Mini не всі стандартні картриджі підходять. Обов’язково уточнюй, які саме йдуть у комплекті.

Купував xros 5 mini https://bambuk.org/vaporesso-xros-5-mini/ декілька разів тут, і точно можу сказати: для подарунку це ідеальний варіант. У них є повний асортимент кольорів, і всі вони — в оригінальному виконанні Vaporesso.
Мені допомогли підібрати рідину зі зниженим нікотином для жінки, яка лише пробує перейти з сигарет. Сервіс у BAMBUK на висоті: пояснили, що в Mini краще одразу брати картриджі на 1.2 Ом, вони м’якіші. Все приїхало швидко, красиво запаковане, зі справжніми голограмами на коробці. Дівчина була дуже задоволена — і я теж.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений