Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua
  • Главная
  •  » Флуд
  •  » Хочу купити антену для підсилення 4G сигналу!

#1 Вчера 10:17:22

Иванн
Member

Хочу купити антену для підсилення 4G сигналу!

Привіт усім! Підкажіть, будь ласка. Хочу купити антену для підсилення 4G сигналу, бо інтернет у моєму будинку працює нестабільно. У кращому випадку ловить 2–3 поділки, а в погану погоду взагалі пропадає. Працюю віддалено, тому без стабільного зв’язку дуже складно. Чи є сенс брати зовнішню антену, і де краще це зробити, щоб не витратити гроші дарма?

Неактивен

#2 Вчера 10:18:59

4e5ter
Member

Re: Хочу купити антену для підсилення 4G сигналу!

Я теж через це проходив. Замовив якось дешеву антену з маркетплейсу, але результат був майже нульовий. Сигнал посилювався максимум на одну «поділку», та й швидкість залишалась слабенькою. Потім дізнався, що велике значення має не лише сама антена, а й правильна установка — напрямок, висота, якість кабелю. Якщо зробити «аби як», толку буде мало.

Неактивен

#3 Вчера 10:21:52

Irkka
Member

У мене власного досвіду небагато, бо користуюся міським інтернетом, але чув від друзів, що зовнішня 4G антена реально може змінити ситуацію. Один знайомий на дачі ставив таку антену на дах, і вона «тягнула» сигнал навіть із вишки за кілька кілометрів. Єдине, що він казав — не варто брати найдешевші варіанти, бо вони часто декоративні й не працюють як слід.

Неактивен

#4 Вчера 10:24:02

Hard
Member

Irkka :

У мене власного досвіду небагато, бо користуюся міським інтернетом, але чув від друзів, що зовнішня 4G антена реально може змінити ситуацію. Один знайомий на дачі ставив таку антену на дах, і вона «тягнула» сигнал навіть із вишки за кілька кілометрів. Єдине, що він казав — не варто брати найдешевші варіанти, бо вони часто декоративні й не працюють як слід.

У моєму випадку вихід знайшовся, коли я звернувся в MARKETNET. Це компанія, яка спеціалізується саме на таких рішеннях. У них можна купить антенну для усиления 4g сигнала і що важливо — вони підбирають комплект під конкретні умови. Я пояснив, що живу в селі, далеко від базової станції, і після консультації мені запропонували варіант з потужною зовнішньою антеною плюс роутер.
Різниця була відчутною: до цього швидкість була 3–5 Мбіт/с, а після встановлення піднялась до 20–30. Відеодзвінки перестали обриватися, а фільми вантажаться без затримки. Також у них є GSM репітери для підсилення мобільного зв’язку та навіть рішення на базі Starlink. Головна перевага компанії у тому, що вони працюють по всій Україні й реально допомагають «підняти» інтернет там, де його майже немає. Тож якщо думаєш купити антену для підсилення сигналу, рекомендую саме їх — перевірено на власному досвіді.
https://i.imgur.com/G8mWWB1.png

Неактивен

• Главная
  •  » Флуд
  •  » Хочу купити антену для підсилення 4G сигналу!

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений