Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua
  • Главная
  •  » Флуд
  •  » Панорамна рентгенографія хребта – хто робив?

#1 25/08/2025 09:45:59

женя33
Member

Панорамна рентгенографія хребта – хто робив?

Друзі, хочу дізнатися більше про панорамну рентгенографію хребта. Лікар направив мене на це обстеження, бо вже кілька років маю проблеми з поставою, а останнім часом відчуваю хрускіт і біль у шиї та спині. Чув, що панорамний знімок дозволяє побачити хребет цілком, а не окремі його відділи. Цікавить, наскільки ця процедура інформативна та чи справді допоможе лікарю зрозуміти картину захворювання. Також хвилююсь щодо безпеки: чи не шкідливо проходити таке обстеження кілька разів, якщо є потреба?

Неактивен

#2 25/08/2025 10:10:24

verka22
Member

Re: Панорамна рентгенографія хребта – хто робив?

Так, я проходив панорамна рентгенографія хребта в HB Medical. Це дуже зручний метод, адже замість кількох окремих знімків лікар отримує повну картину всього хребта. Завдяки цьому видно викривлення, зміщення хребців, грижі та інші патології. Особливо важливо, що цифрова апаратура дає мінімальне опромінення, тож процедуру можна повторювати при потребі – наприклад, для відстеження динаміки лікування. Сам процес займає кілька хвилин, результат видають швидко, а зображення дуже чітке. Мені особисто допомогло – лікар правильно підібрав лікування, бо бачив точну картину. Раджу робити саме панорамний знімок, якщо потрібно оцінити стан хребта цілком.

Неактивен

• Главная
  •  » Флуд
  •  » Панорамна рентгенографія хребта – хто робив?

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений