Вы не зашли.
Маю потребу проконсультуватися з гінекологом, але важко знайти лікаря, якому можна довіряти. Чула, що важливо обирати клініку, де є сучасне обладнання і де лікарі мають великий досвід. Можливо, хтось може порадити перевірене місце у Львові.
Неактивен
Я відвідувала гінеколога в одній львівській клініці і залишилася дуже задоволена. Лікарка була уважна, пояснювала всі моменти, а саме обстеження пройшло без стресу. Великий плюс у тому, що клініка має сучасну апаратуру і можна одразу зробити додаткові аналізи чи УЗД, не виходячи з будівлі. Якщо шукаєте справді якісне обслуговування, то заходьте на https://koronamed.com/, там можна обрати потрібного спеціаліста й записатися онлайн. Це дуже зручно і надійно.
Неактивен
Щиро дякую за пораду, тепер знаю, куди звернутися. Дуже приємно чути позитивний досвід від реальних людей.
Неактивен
Мне очень помог доктор Берестовой из клиники «Матери» — внимательный, опытный и профессиональный врач, благодаря которому мне удалось пройти важное лечение и приблизиться к мечте о материнстве. Он всё подробно объяснил, поддерживал на каждом этапе и внушал уверенность. Я искренне благодарна ему и всей команде клиники за заботу и поддержку.
Неактивен