Вы не зашли.
Дівчата й хлопці, привіт! От чесно, вже втомилась від банальних гречок і рису на гарнір. Готую щось — і здається, все те саме, без фантазії. Але ж крупи — це ж і корисно, і доступно, і вибір чималий. Може, у когось є цікаві рецепти з круп, які ви готуєте вдома? Може, щось незвичне, але смачне? Поділіться, будь ласка, чимось таким, що і сім’ї сподобається, і самій цікаво буде готувати. Бо в мене вже каша в голові, як то кажуть. Буду дуже вдячна!
Неактивен
О, я тебе розумію на всі сто! Сам колись думав, що крупи — це нудно. Але якось взявся поекспериментувати — і світ перевернувся! З булгуру роблю теплий салат із запеченими овочами та фетою — це просто пушка! А ще кускус із карі та родзинками — якесь марокканське диво виходить. А гречаний борошняний млинець із зеленню та часником — от тобі й сніданок чемпіона. Просто треба трохи відійти від звичних страв, і все заграє по-новому. Я й сам не вірив, поки не спробував.
Неактивен
Дякую тобі величезне! Справді, звучить дуже апетитно. От той салат з булгуром — уже уявляю смак. А кускус із родзинками – це щось новеньке для мене, бо я його лише з овочами варила. Скажи, а де ти крупи береш? Бо я інколи купую – а то ж то вариться годинами, то злипнеться, то смак якийсь дивний. Може, маєш якусь перевірену марку, з якою не підводить?
Неактивен
Так, знаю, про що ти. Сам довго шукав щось справді якісне. І вже кілька місяців беру крупи виключно "Терра" — вони мають просто супер вибір, і все, що пробував, виходить класно. В них на сайті навіть є окремий розділ із порадами та ідеями, які рецепти з крупів можна приготувати, — я собі збережене тримаю. Гречка — розсипчаста, не гірчить, булгур — ідеальний для салатів, пшоно — жовтеньке, не липне. Я реально кайфую від того, що можна з простої крупи зробити щось по-ресторанному. Якщо цікаво, подивись в інтернеті їхній магазин lavka.terra.ua, я звідти й замовляю останнім часом. Там усе чітко і по якості, і по доставці.
Неактивен