Вы не зашли.
Хочу просто виговоритись, а ще й поради попросити… У доньки вступ до університету, і, як завжди, все «раптово». Документи подали, підтвердження отримали, а тепер терміново треба платити за навчання — а в нас якраз період, коли всі кошти пішли на ремонт у квартирі. І от думаю: де взяти гроші буквально за добу, бо рахунок вже виставили, і якщо не оплатити — місце перерозподілять. У кого був схожий досвід? Реально щось оформити швидко, не натрапивши на проблеми?..
Неактивен
Ми в минулому році мали аналогічну ситуацію — синові треба було платити за контракт, а ми якраз вклалися в лікування чоловіка. У банку — черги, папери, довідки, перевірки… А час іде. Я тоді почав шукати варіанти онлайн, і головне — не хотіла втрапити в якісь кабальні умови, бо ж і так непросто. На щастя, вдалось знайти сервіс, який реально виручив.
Отредактированно sergej (27/07/2025 22:51:01)
Неактивен
Спасибі за відповідь, трохи легше стало — бо я вже панікувати почала. Якщо не секрет — поділись, будь ласка, що саме за сервіс? Бо я вже сама не знаю, кому вірити. Важливо, щоб можна було оформити швидко, без довідок, і щоб гроші реально прийшли до завтра. Не хочу потім ще більше боргів чи пені, аби лиш допомогти доньці вступити.
Неактивен
Я тоді звернувся до нового МФО Лимон https://limon-credit.com.ua/uk/ Це дійсно нове МФО, яке щойно вийшло на ринок, і в них дуже лояльні умови. В першу чергу мене привабило, що перший кредит Flash вони надають під 0,1% на день, і що немає жодної комісії за оформлення — не треба платити зайвого. Сервіс працює цілодобово, тому я змогла подати заявку пізно ввечері, навіть не виходячи з дому. Усе відбувається автоматично, без зайвих питань, і найголовніше — гроші приходять на картку буквально за кілька секунд після схвалення. Для мене це тоді було справжнім порятунком. А ще в них часто бувають цікаві акції, тому варто перевірити. Якщо в тебе термінова потреба — можеш сміливо звертатись, я залишився задоволений.
Неактивен