Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 26/07/2025 00:08:39

Цікавить обладнання для шкільної їдальні

Останнім часом адміністрація нашої школи активно обговорює питання оновлення матеріально-технічної бази їдальні. Я хотіла б звернутися до досвідчених фахівців або представників інших шкіл: де, на вашу думку, найкраще всього купувати якісне та сучасне обладнання для шкільної їдальні?

Неактивен

#2 26/07/2025 00:12:52

хелоу
Member

Re: Цікавить обладнання для шкільної їдальні

Можу поділитись своїми напрацюваннями з цього питання, бо сам кілька місяців тому стикався з аналогічною задачею для нашої школи. Довго вивчав різних постачальників, порівнював ціни, асортимент та сервіс. В результаті зупинився на компанії BMSERVICE, яка представлена на сайті School Catering. Тут обладнання для харчоблоків https://school-catering.org.ua/shop/ можна купити як виявилося вигідно: великий вибір сучасного професійного обладнання, яке повністю відповідає нормам і вимогам для харчоблоків навчальних закладів. Окремо хочу відзначити детальні консультації та гнучкі умови співпраці. Особисто переконався, що сервіс на висоті: швидко оформили замовлення, все доставили у визначений термін, а монтаж та запуск устаткування пройшли без затримок і зайвих проблем.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений