Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 23/07/2025 18:22:27

yaroslav79
Member

Евакуатор у Кропивницькому

Всім привіт! Ну от і настав той день, коли моя ластівка вирішила, що їй на відпочинок. Стою під супермаркетом і думаю — кого краще викликати, щоб не здерли як з туриста smile Може, є у когось свій улюблений евакуатор у Кропивницькому? Хочеться не просто перевезення, а щоб з нормальним ставленням, без нервів і очікування по дві години. Можна з гумором, можна без — головне, щоб забрали мене з машиною й без сюрпризів smile Дякую за відгуки!

Неактивен

#2 23/07/2025 18:29:59

Павел89
Member

Re: Евакуатор у Кропивницькому

Я нещодавно сам шукав евакуатор у Кропивницькому для перевезення мотоцикла після падіння, і скажу чесно – звернувся спершу до випадкових номерів з оголошень, але там або ціни захмарні, або диспетчер не розуміє, що йому кажеш. А ось цей евакуатор в Кропивницькому https://evakuator.kropyvnytskyi.ua/   від самого початку справив гарне враження: зрозуміло, чітко, професійно. Приїхали оперативно, мотоцикл завантажили дуже дбайливо, і навіть дали ремені для фіксації, щоб нічого не постраждало в дорозі. Ціни адекватні, без накруток – бо працюють без посередників, напряму з клієнтом. Машина нова, чиста, видно, що техніка доглянута. Я рідко пишу відгуки, але тут щиро рекомендую – така якість за таку вартість зустрічається нечасто. І ще важливо – працюють 24/7, навіть уночі не відмовили.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений