Вы не зашли.
Родичі попросили допомогти знайти хорошого онкогематолога в Києві. Ситуація складна, потрібна кваліфікована консультація і, можливо, подальше лікування. Я не дуже орієнтуюся в цій темі, тому хочу порадитися - куди краще звернутись?
Неактивен
Стикався з подібним питанням кілька років тому, коли моїй знайомій теж потрібно було звернутись до онкогематолога. Тоді ми довго шукали інформацію, читали відгуки, цікавилися репутацією лікарів.
У Києві є кілька медичних установ, де приймають такі фахівці. Головне, не затягувати, бо в онкології кожен день може бути вирішальним. Якщо є підозра або вже встановлений діагноз, бажано звернутися в клініку, де спеціалізуються саме на захворюваннях крові - з досвідченими гематологами та повним комплексом обстежень.
Неактивен
Так, ми теж розуміємо, що зволікати не можна. Просто не хочеться натрапити випадково на неперевіреного лікаря, бо ставки дуже високі. Якщо знатимете якусь конкретну клініку або спеціаліста, який має гарні результати саме з онкогематологією, буду дуже вдячна за підказку.
Неактивен
Пам'ятаю, що ми звернулись тоді в клініку LISOD https://www.lissod.com.ua/ua/consultati … gematolog/ це лікарня ізраїльської онкології в Україні. Там можна записатися на консультацію до онкогематолога безпосередньо на сайті лікарні. Консультації проводять провідні ізраїльські та українські фахівці, які мають великий досвід у лікуванні гематологічних і онкогематологічних захворювань.
Лікарня LISOD відома сучасним підходом до діагностики та терапії, дотриманням міжнародних протоколів і стандартів. Якщо вам потрібне глибоке обстеження та чіткий план лікування, рекомендую звернутися саме туди. Там є все необхідне обладнання та кваліфікована команда, яка працює з найскладнішими випадками.
Неактивен