Вы не зашли.
Підкажіть, будь ласка, де зараз краще купувати музичні інструменти? Шукаємо щось для дитини — гітару чи синтезатор, але щоб і якість була хороша, і ціна адекватна. У магазинах біля нас або дуже дорого, або вибір такий собі.
Неактивен
Шукали гітару племіннику, непросто знайти щось гідне. Але тут https://www.music-house.in.ua/ вибрали акустичну гітару Alvarez RT26, вона ідеально підійшла для навчання. Магазин порадував не тільки широким вибором, а ще й швидкою доставкою та кваліфікованою консультацією. Якщо ще не визначились, рекомендую глянути в них — справді хороше співвідношення ціни та якості.
Неактивен
Я обожнюю створювати музику. Дуже хочу оновити свою стареньку Midi-клавіатуру
Неактивен
Журавленко Евгения :
Я обожнюю створювати музику. Дуже хочу оновити свою стареньку Midi-клавіатуру
Можу собі уявити, наскільки яскраво ви будете відчувати нову Midi-клавіатуру, адже сучасні варіанти є надзвичайно якісними, зручними та функціональними. В мого товариша, що створює самостійно музику, є Midi-клавіатура Arturia KeyLab 88 mk3 . Його вибору можна довіряти, адже він дуже добре розуміється в музиці та знає багато чого про професійне студійне обладнання. Тому про придбання цієї Midi-клавіатури ви точно можете подумати
Неактивен