Вы не зашли.
Збираюсь пройти обстеження грудей, бо останні тижні з’явився дискомфорт — іноді поколює збоку. Не знаю, з чого почати: чи одразу робити УЗД, чи просто йти до лікаря. Хочу звернутись у центр мамології, але не знаю, як обрати — клінік багато, відгуки різні. Можливо, хтось уже проходив огляд у подібному закладі? Як усе відбувається, чи призначають обстеження одразу, і чи можна все зробити в один день?
Неактивен
Я нещодавно хотіла пройти повне обстеження та шукала центр мамології, і можу поділитись досвідом. Записалась онлайн, вибрала зручний час — передзвонили вже за півгодини. Але можно записатися і по номеру телефона - 097 950 5251 У день прийому мене зустріла адміністратор, оформила документи за 5 хвилин. Потім лікар провела пальпацію, уважно вислухала скарги, одразу направила на УЗД. Усі процедури пройшла за один візит, результати отримала на руки. Дуже сподобалось, що персонал чуйний, усе пояснюють просто, не лякають і не затягують. Якщо хвилюєшся — не зволікай, краще перевіритись і заспокоїтись. Знаходяться вони у м.Київ, вул. Оболонська, 6 (на Подолі).
Неактивен