Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 22/06/2025 16:51:05

4e5ter
Member

Хто вже замовляв Vaporesso Vibe

Друзі, підкажіть, хто вже замовляв Vaporesso Vibe Nano Pro. Читаю, що ринок заповнили «перші ревізії», де прошивка сирувата, а офіційно вже продають оновлену. Як на дистанції взнати, яку версію шле магазин? Чи реально попросити номер партії або дату виробництва? Не хочу потім морочитися з гарантійною перепрошивкою.

Неактивен

#2 22/06/2025 16:51:36

Irkka
Member

Re: Хто вже замовляв Vaporesso Vibe

Лайфхак — звірити SKU на коробці з тим, що вказано на сайті Vaporesso: у нової ревізії змінено останні дві літери. Попросив фото дна коробки — і одразу зрозумів, що магазин продає старий залишок.

Неактивен

#3 22/06/2025 16:51:50

Иванн
Member

Я ще дивлюся, чи магазин має розділ із прошивками/мануалами. Якщо підтримка технічна, значить, поставки офіційні. Одноденки таким не переймаються.

Неактивен

#4 22/06/2025 16:55:26

Hard
Member

Иванн :

Я ще дивлюся, чи магазин має розділ із прошивками/мануалами. Якщо підтримка технічна, значить, поставки офіційні. Одноденки таким не переймаються.

Шукав компактну і більш технологічну под-систему — зупинився на Vaporesso Vibe Nano Pro https://smolnet.shop/uk/pod-sistemy/131 … o-pro.html у цьому магазині, я звернув увагу, що ця модель була доступна одразу в кількох кольорах, і не потрібно чекати тиждень на постачання.
Замовив сріблястий варіант, доставили дуже швидко — вже наступного дня забрав з пошти. У коробці все як має бути: оригінальна пломба, інструкція, запасний картридж. Найбільше сподобалося, що після покупки магазин не зникає — консультант написав у месенджер і поцікавився, чи все влаштовує, запропонував знижку на рідини. Це сервіс, якого давно не вистачало на ринку.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений