Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 05/06/2025 10:34:16

Julia
Member

Як я знайшла перевірене авто з США через CarsApp

Привіт, я Марина Шевченко, менеджерка з продажів в автосалоні у Львові. За освітою я маркетолог, закінчила "Львівську політехніку", а в душі — автолюбителька, яка обожнює подорожувати Україною, фотографувати та вести блог про тест-драйви. Моя робота пов’язана з автомобілями, тож я знаю, як важливо знайти надійну машину. Сьогодні хочу поділитися своєю історією про те, як я шукала авто на українському ринку, зіткнулася з перекупами, а зрештою замовила перевірене авто з США через платформу CarsApp

Мої пригоди на українському авторинку

Коли я вирішила купити нове авто, спершу звернулася до місцевих оголошень. Хотіла щось економне, але надійне, щоб і для роботи, і для подорожей підходило. Переглядала сайти, їздила на огляди, але швидко зрозуміла, що український ринок повний сюрпризів. Перекупи часто приховували реальний стан машин: то пробіг скручений, то кузов після серйозних аварій, а один раз мені взагалі намагалися продати авто з "липовими" документами. Я втрачала час і нерви, а бажаного результату так і не отримала.

Тоді я почала досліджувати альтернативні варіанти. Друзі розповідали про доставку машин з Америки, але я скептично ставилася до цієї ідеї. Здавалося, що це складно, дорого і ризиковано. Проте, коли я натрапила на сайт CarsApp , усе змінилося.

Чому я обрала авто з США?

На CarsApp я дізналася, що американські автомобілі в Україні — це не лише модно, але й вигідно. По-перше, ціни на аукціонах, таких як Copart, значно нижчі, ніж на аналогічні моделі в Україні. По-друге, я могла отримати Carfax звіт, який показує всю історію автомобіля: від аварій до кількості власників. Це дало мені впевненість, що я купую перевірене авто, а не "кота в мішку". По-третє, страхові автомобілі з США часто мають мінімальні пошкодження, але коштують дешевше, що забезпечує економію при покупці авто.

Я звернулася до команди CarsApp через їхній Instagram (https://www.instagram.com/carsapp.com.ua/), і вони детально пояснили, як працює процес доставки машини з Америки. Вони допомогли обрати автомобіль на аукціоні Copart, перевірили його історію через Carfax і організували доставку до України. Усе було прозоро: я знала, за що плачу, і отримувала регулярні оновлення про стан моєї покупки.

Як це було: мій досвід з CarsApp

Після кількох консультацій я обрала Honda CR-V 2019 року. Машина була страховим автомобілем із незначними пошкодженнями бампера, але двигун і основні системи були в ідеальному стані. Завдяки CarsApp я отримала повний Carfax звіт, який підтвердив, що авто мало одного власника і не було в серйозних аваріях. Через кілька тижнів машина прибула до Одеси, і я поїхала її забирати. Після невеликого ремонту (який обійшовся дешевше, ніж я очікувала) я отримала авто моєї мрії за ціною, значно нижчою, ніж на українському ринку.

Ось як виглядали основні етапи моєї покупки:

Етап                                          Опис                                                                 Час

Вибір авто          Перегляд лотів на аукціоні Copart через CarsApp               2 дні

Перевірка Carfax    Отримання звіту про історію автомобіля                        1 день

Участь в аукціоні      Супровід від CarsApp, виграш лота                               1 день

Доставка                   Транспортування авто до України                               6 тижнів

Ремонт і оформлення   Відновлення бампера, митне оформлення            2 тижні

Чому я раджу CarsApp?

CarsApp допомогли мені не лише зекономити, а й уникнути стресу. Команда була на зв’язку через Instagram і YouTube , де я дивилася їхні відео про те, як вибирати авто з США. Вони пояснили всі нюанси: від вибору лота до митного оформлення. Завдяки цьому я почувалася впевнено на кожному етапі.

Якщо ви, як і я, втомилися від перекупів і хочете перевірене авто з прозорою історією, раджу звернутися до CarsApp https://carsapp.com.ua/  Це не лише економія при покупці авто, а й можливість отримати машину, яка прослужить вам роками. Слідкуйте за їхніми оновленнями в Instagram  або дивіться корисні відео на YouTube . Повірте, з CarsApp процес покупки авто з США стає простим і зрозумілим!

Отредактированно Julia (05/06/2025 10:38:18)

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений