Вы не зашли.
Доброго дня! У мене синочок, йому 2 рочки. Побачив на дитячому майданчику самокати — тепер не дає спокою, дуже хоче такий. Але я сумніваюся, чи не зарано? Чи взагалі існують моделі для таких маленьких? Не хочу, щоб це було даремне витрачання коштів. А з іншого боку — якщо це допоможе йому рухатися, розвивати м’язи і баланс, то чому ні? Порадьте, будь ласка, який варіант краще для цього віку? І, можливо, підкажете, де можна придбати якісний та безпечний самокат для такого малюка?
Неактивен
2 роки — це якраз чудовий вік для першого самоката! Головне — вибрати відповідну модель. Дивіться в інтернет-магазині Самокат є варіанти для дітей від 2 років. Вони мають три колеса (два попереду), що забезпечує хорошу стійкість, зручну ручку та легку вагу. Більшість моделей — яскраві, з казковими героями, що дуже подобається дітям. Самокати цього віку дійсно допомагають розвивати координацію, вестибулярний апарат, укріплюють ніжки. У Самокат можна швидко підібрати потрібну модель — усе чітко розділено за віком і характеристиками. Більше того, ціни адекватні, доставка швидка, сервіс приємний.
Неактивен